ervaringen met unlimitedLinks

Hoe ervaren anderen mijn persoonlijke coaching

Lees hier persoonlijke ervaringen met Susanne Links van unlimitedLinks (bron: LinkedIn)

Sabine de Groof | Product Owner bij Skool

Toe aan een nieuwe uitdaging maar geen idee hoe dit aan te pakken?
Dan ben je bij Susanne aan het juiste adres, tenminste, als je van de gebaande paden durft af te wijken. Geen standaard testjes en oefeningen. Nee, een zoektocht naar jezelf, wat vind je belangrijk, waar ben je goed in, wat wil je niet meer. Susanne helpt je je successen uit het verleden te vertalen naar uitgangspunten en ingrediënten voor een nieuwe uitdaging. Dit helpt je concreet te maken wat je terug wilt zien in een nieuwe baan.
Haar manier van de arbeidsmarkt benaderen door op zoek te gaan naar interessante bedrijven en in gesprek te gaan met mensen die interessant kunnen zijn zorgt voor veel positieve energie, leuke reacties en waardevolle contacten.
Het geeft je een goed beeld van hoe de wereld er buiten je huidige baan uitziet. En het is zo leuk om bij bedrijven binnen te mogen kijken en te praten met mensen over wat ze doen. Het heeft mij een baan oplevert waarin mijn belangrijke uitgangspunten terugkomen. Heb veel over mezelf geleerd en over wat ik belangrijk vind en wat ik zoek in een nieuwe baan. En het blijven praten met mensen over wat ze doen en hun drijfveren houd ik erin.

Martijn van Kasteren | Sales Consultant Banking at YACHT (a Randstad Company)

Susanne heeft mij geholpen bij het opnieuw definiëren van de zaken waar ik energie van krijg, maar ook vooral wat voor mij energielekken zijn. Daarmee ben ik verder aan de slag gegaan en heb ik mijn zelfbeeld weer helder gekregen en bovenal welke richting ik op wil met mijn carrière. Susanne is daarnaast prettig in de omgang, stuurt tijdens de gesprekken subtiel maar voldoende, maar laat je vooral zelf nadenken en conclusies trekken.

Katinka van Riet | Medewerker Bijzonder Beheer / Leningenbeheer

Ik heb de coaching van Susanne als erg waardevol ervaren. Door haar heb ik een duidelijk beeld gekregen van wat ik belangrijk vind in een baan en hoe ik in gesprek kan komen met mijn ‘netwerk’. Waardoor ik in zeer korte tijd een ontzettend leuke nieuwe baan heb gevonden.

Thijs Broxterman | Hiring underwriters / credit analysts. Head of Underwriting bij Funding Circle NL

Susanne heeft mij uitstekend geholpen bij het scherp krijgen van mijn kwaliteiten en musthaves in mijn (nieuwe) baan.

Esther Hettema | Register Casemanager Verzuim at Connexxion / Transdev

Met Susanne Links heb ik een mobiliteitstraject gedaan in 2012/2013. Door haar energieke persoonlijkheid en door de juiste stappen met je te zetten, weet zij op een prettige wijze mensen in beweging te krijgen. Ook als je het even niet meer ziet zitten. Uiteindelijk heb ik mijn doel bereikt. Een nieuwe stap in mijn carriere!

Johan Mathijssen MFM | Teammanager Voorzieningen bij Gemeente Tilburg

Ik heb kort en intensief met Susanne mogen samenwerken.
Susanne is scherp en helder, stelt de juiste vragen op het juiste moment en weet door te dringen tot de kern.
Zij weet grote zaken voldoende klein te maken en kleine zaken in een juist perspectief te plaatsen.
Met Susanne bouw je snel een persoonlijke band op en ze geeft je vertrouwen op de wijze waarop zij naar de wereld kijkt
Het denkproces waarin zij je plaatst brengt je verder in je ontwikkeling waarvoor je staat.
Susanne heeft mij als coach en adviseur geïnspireerd!

John van Haasteren | Uitvoerend directeur bij HaastGezond!

Susanne heeft me als loopbaancoach op weg geholpen met het vinden van mijn nieuwe loopbaan. Dat deed ze niet op een standaard wijze, maar aangepast naar de persoon.
Voor eenieder die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, maar (nog) niet weet wat, kan bij haar terecht. Succes verzekerd.

Harrie Steijvers | Manager Personeel, Organisatie en Opleiding a.i.

Susanne Links is een gedreven vakvrouw bij loopbaanadvies-, herplaatsings- en coachingsopdrachten. Analytisch sterk, resultaatgericht met oog voor de omstandigheden, mogelijkheden en drijfveren van mensen die ze begeleidt. Daarbij weet ze het organisatiebelang en de individuele belangen goed te matchen.

Antoinette van de Veerdonk | Marketing Communicatie Professional bij Rabobank

Susanne is in staat om op een pragmatische wijze met doelgerichte opdrachten je aan het denken (en werk) te zetten. Vanuit haar betrokkenheid erg laagdrempelig: geeft je absoluut gevoel dat ze het traject samen wil doorlopen en tot een goed einde wil brengen.

Frits Gubbels |  Ondernemer, eigenaar en oprichter van It4all

Ik heb Susanne begin 2010 als coach leren kennen als een enthousiast, eerlijke en vooral ook open persoon. Gedreven, resultaatgericht en zeker ook kritisch en reëel. In deze periode van herbezinning is intensief samengewerkt en zijn vele nieuwe eigen inzichten ontstaan op basis waarvan keuzes voor de invulling van de toekomst zijn gemaakt. Susanne laat mensen in zijn/haar waarde door het sturen van het keuzeproces zonder deze keuze te veroordelen.

Jan Hendrik Vos | Fysiotherapeut en zorgcoördinator

Susanne is een doortastende en actiegerichte loopbaanadviseur. Zij heeft mij op de juiste manier begeleid en mij, met praktische tips, de vertaalslag laten maken van mijn profiel naar de arbeidsmarkt. Ik heb geleerd mijzelf beter te verkopen en om mijn netwerk in te zetten bij het zoeken van een nieuwe baan.

Informatie over unlimitedLinks

Susanne Links | 06 222 47 502 | welkom@unlimitedLinks.nl | contactformulier